USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni metro 31 Temmuz’a kadar ücretsiz"

HALKALI-İSTANBUL HAVALİMANI-GAYRETTEPE METRO PROJESİ'NİN SON ETABI OLAN HALKALI-ARNAVUTKÖY HATTI, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN DA KATILDIĞI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI. CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, METRONUN İLK TEST SÜRÜŞÜNÜ YAPTI.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni metro 31 Temmuz’a kadar ücretsiz"
19-06-2026 16:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Halkalı-İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Projesi’nin son etabı olan Halkalı-Arnavutköy hattının açılışında yaptığı konuşmada, yeni metronun 31 Temmuz’a kadar ücretsiz olacağını açıkladı.


Halkalı-İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Projesi’nin son etabı olan Halkalı-Arnavutköy hattı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, metronun ilk test sürüşünü yaptı. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, hattın 110 kilometre hıza ulaştığını belirterek, "Kaliteyse kalite, huzur. Şu anda gerçekten bu metromuz modern bir anlayışın tezahürü oldu. Modern bir anlayışı İstanbul’a kazandırmak, gerçekten bütün ilgili arkadaşlarımın bu konudaki ortaya koyduğu bu eserle biz de iftihar ediyoruz. İstanbul’a bu yakışır, Türkiye’ye bu yakışır, milletimize bu yakışır. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. 31 Temmuz’a kadar ücretsiz" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ