USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Darende Belediyesi’nde 23 Nisan’da makam çocuklara emanet edildi

DARENDE BELEDİYESİ’NDE 23 NİSAN’DA MAKAM ÇOCUKLARA EMANET EDİLDİ

Darende Belediyesi’nde 23 Nisan’da makam çocuklara emanet edildi
23-04-2026 09:25

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Darende Belediyesi’nde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alican Bozkurt, başkanlık koltuğunu temsili olarak Ayşe Zümra Bitgin’e devretti.


23 Nisan kapsamında düzenlenen programda belediyede renkli görüntüler oluşurken, minik öğrenci Ayşe Zümra Bitgin’in başkanlık koltuğuna oturması ilgiyle takip edildi. Çocuk Başkan’ın heyecanı ve mutluluğu yüzüne yansırken, geleceğe dair hayallerini de paylaştığı öğrenildi. Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, çocukların bayramını kutlayarak, "Gözlerindeki heyecan ve yüzlerindeki tebessüm bizlere geleceğimizin ne kadar aydınlık olduğunu bir kez daha gösteriyor" dedi.


Bozkurt, Irmaklı İlkokulu Müdürü Mehmet Boyraz ile öğretmen Aziz Mahmut Öncel’e de ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ