Ana içeriğe geç

Defne’de ev yangını yaşandı

HATAY’IN DEFNE İLÇESİ HARBİYE MAHALLESİ’NDE MEYDANA GELEN EV YANGINI, EKİPLERİN HIZLI MÜDAHALESİYLE CAN KAYBI VE YARALANMA YAŞANMADAN KONTROL ALTINA ALINDI.

SON DAKİKA
Defne’de ev yangını yaşandı

Hatay’ın Defne ilçesinde bir evde çıkan yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadan söndürüldü.


Yangın, Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi’nde meydana geldi. Evden yükselen dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi.


Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, olay yerinde gerekli emniyet tedbirleri alındı.


Yangının tamamen söndürülmesinin ardından bölgede soğutma çalışmaları gerçekleştirildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle