Ana içeriğe geç

Diyarbakır’da 120 kiloluk turna balığı görenleri hayrete düşürdü

DİYARBAKIR'IN ÇERMİK İLÇESİNDE BALIKÇILAR TARAFINDAN YAKALANAN 120 KİLOLUK DEV TURNA BALIĞI GÖRENLERİ HAYRETLER İÇİNDE BIRAKTI.

SON DAKİKA
Diyarbakır’da 120 kiloluk turna balığı görenleri hayrete düşürdü

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde balıkçılar tarafından yakalanan 120 kiloluk dev turna balığı görenleri hayretler içinde bıraktı.


Fırat Nehrinde köylüler tarafından yakalanan dev turna balığı, Çermik ilçesinde balıkçılara toptan olarak satıldı. Çermik’te balıkçılık yapan Halil Taşkın isimli vatandaş, 120 kiloluk turna balığını parçalayarak vatandaşlara kilosunu 350 liradan sattı. Vatandaşlar tarafından büyük bir merakla izlenen dev turna balığı satışı yoğun bir talep gördü. Halil Taşkın, balığı toptan satın aldığını çok büyük olduğu için kiloyla satmak zorunda kaldığını belirterek, balığın saatler içerisinde tamamen satıldığını söyledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle