Ana içeriğe geç

Diyarbakır’da iki kardeş bir gün arayla geçirdikleri kalp krizi nedeni ile hayatlarını kaybetti

DİYARBAKIR’IN ÇINAR İLÇESİNDE YAŞAYAN 85 YAŞINDAKİ NEZİR (SOLDA) İLE 83 YAŞINDAKİ KARDEŞİ BEŞİR DENKTAŞ (SAĞDA), 1 GÜN ARAYLA GEÇİRDİKLERİ KALP KRİZİ NEDENİ İLE HAYATLARINI KAYBETTİ.

SON DAKİKA
Diyarbakır’da iki kardeş bir gün arayla geçirdikleri kalp krizi nedeni ile hayatlarını kaybetti

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Nezir ile 83 yaşındaki kardeşi Beşir Denktaş, 1 gün arayla geçirdikleri kalp krizi nedeni ile hayatlarını kaybetti.


Çınar ilçesine bağlı Yeşil Mahalle’de yaşayan ve ömürlerinin neredeyse tamamını yan yana, omuz omuza vererek geçiren Denktaş kardeşler, birbirlerinin ölümüne de dayanamadı. Geçtiğimiz salı günü geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan 85 yaşındaki Nezir Denktaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağabeyinin acısına dayanamayan 83 yaşındaki Beşir Denktaş da bir gün sonra geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayata gözlerini yumdu. Hayatlarını birbirlerine adayan kardeşlerin ölümü, mahallede üzüntüyle karşılandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle