Ana içeriğe geç

Domaniç’te aspir hasadı başladı: Üreticiye yüzde 75 hibe desteği

DOMANİÇ’TE ASPİR HASADI BAŞLADI: ÜRETİCİYE YÜZDE 75 HİBE DESTEĞİ

SON DAKİKA
Domaniç’te aspir hasadı başladı: Üreticiye yüzde 75 hibe desteği

Domaniç’te İl Özel İdaresi’nin yüzde 75 hibe desteğiyle üreticilere dağıtılan aspir bitkisinin hasadı gerçekleştirildi. Projeyle alternatif tarım ürünlerinin yaygınlaştırılması ve üreticilerin desteklenmesi hedefleniyor.


Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelince, İl Özel İdaresi tarafından yüzde 75 hibe desteği sağlanan proje kapsamında üreticilere dağıtımı gerçekleştirilen aspir bitkisinin hasadı yapıldı.


Tarımda ürün çeşitliliğinin artırılması ve üreticilerin yeni alternatif ürünlere yönlendirilmesi amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gerçekleştirilen hasatla birlikte aspir üretiminde önemli bir aşama daha geride bırakıldı.


Yetkililer, üreticilerin desteklenmesi, alternatif tarımsal ürünlerin yaygınlaştırılması ve bölgedeki tarımsal üretimin geliştirilmesine yönelik çalışmaların devam edeceğini bildirdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi