Ana içeriğe geç

Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama

KASTAMONU’NUN TOSYA İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE DURDURULAN BİR ARAÇTA YAPILAN ARAMADA 393,38 GRAM METAMFETAMİN İLE 65,08 GRAM KOKAİN ELE GEÇİRİLDİ. KONUYLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN 3 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI.

SON DAKİKA
Durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı: 2 tutuklama

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir araçta yapılan aramada 393,38 gram metamfetamin ile 65,08 gram kokain ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.


Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince D100 karayolunda durdurulan bir araçta arama yapıldı. Aramada, 393,38 gram metamfetamin, 65,08 gram kokain ve 1 adet cam payp ele geçirildi. Konuyla ilgili 3 şüpheliden N.U. ve Y.T. tutuklandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle