Ana içeriğe geç

Edremit Kaymakamı Odabaş, iftar sofrasında Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle buluştu

AHMET ODABAŞ, RAMAZAN AYININ MANEVİ İKLİMİNİ PAYLAŞMAK ÜZERE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA EĞİTİM CAMİASIYLA BİR ARAYA GELDİ.

SON DAKİKA
Edremit Kaymakamı Odabaş, iftar sofrasında Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleriyle buluştu

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Ramazan ayının manevi iklimini paylaşmak üzere düzenlenen iftar programında eğitim camiasıyla bir araya geldi.


Şehit Mustafa Serin Fen Lisesi Pansiyonu’nda gerçekleştirilen iftar programına Kaymakam Odabaş’ın yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Selehattin Kal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Esmen ile Şube Müdürleri Mesut Polat ve Mehmet Barış Çevik katıldı.


Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açılırken, programda dualar edildi. İftar yemeğinin ardından öğrenci ve öğretmenlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Odabaş, öğrencilerin talep ve beklentilerini dinleyerek gelecek hedeflerine ilişkin tavsiyelerde bulundu.


Ramazan ayının bereketini öğrencilerle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kaymakam Odabaş, "Gençlerimizin enerjisi ve öğretmenlerimizin özverisiyle aynı sofrada buluşmak, Ramazan’ın bereketini paylaşıyor olmak bizler için büyük mutluluk" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi