Ana içeriğe geç

Eğitimin yaşı yok: 56 yaşında diploma aldı

SAMSUN’UN VEZİRKÖPRÜ İLÇESİNDE ÜÇ ÇOCUK VE 1 TONUNU OLAN 56 YAŞINDAKİ SAİT SARIER, ÜNİVERSİTE EĞİTİMİNİ BÖLÜM BİRİNCİSİ OLARAK TAMAMLAYARAK MEZUNİYET SEVİNCİNİ YAŞADI.

SON DAKİKA
Eğitimin yaşı yok: 56 yaşında diploma aldı

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde üç çocuk ve 1 tonunu olan 56 yaşındaki Sait Sarıer, üniversite eğitimini bölüm birincisi olarak tamamlayarak mezuniyet sevincini yaşadı.


Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Yönetimi Programı’nda öğrenim gören Sarıer, eğitim hayatındaki başarısıyla dikkat çekti. Mezuniyet töreninde öğrencilerle birlikte kep atan Sarıer, dereceyle mezun olmanın gururunu yaşadı.


Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Vezirköprü Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapan Sait Sarıer, yoğun çalışma temposuna rağmen eğitimini sürdürerek derece ile yüksekokul diplomasını almaya hak kazandı.


Sarıer, mezuniyet töreninde diplomasını Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya ve İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik’in elinden aldı.


Sarıer’in mezuniyet heyecanına çocukları ve torunu da eşlik etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle