USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Elazığ Gezin köyü için toplantı yapıldı

ELAZIĞ GEZİN KÖYÜ İÇİN TOPLANTI YAPILDI

Elazığ Gezin köyü için toplantı yapıldı
11-02-2026 16:09

Belde statüsüne geri dönmek isteyen Maden’e bağlı Gezin köyü için 4 köy güçlerini birleştirme kararı aldı. 31 Aralık’a 2026’ya kadar yapılacak olan çalışmalarla Gezin’in yeniden belde statüsüne kavuşması için girişimde bulunulacak.


Elazığ Maden’e bağlı Gezin köyü, eski günlerine dönmek istiyor. 2013 yılında belde statüsünden düşürülen ve Maden’e bağlı köy haline gelen Gezin için çevre köylerin de katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi. Bakır Madenliler Derneği’nin düzenlediği toplantıda Gezin, Gölardı, Kızıltepe ve Küçükova muhtarlarıyla bir toplantı gerçekleştirildi.


Toplantının oldukça verimli olduğuna dikkat çeken Bakır Madenliler Derneği Başkanı Mesut Aksan, "Gezin, Gölardı, Kızıltepe, Küçükova muhtarlarımızın iştirak ve iştiyakları neticesinde verimli ve geleceğe dair umutların yükselmesine vesile olan bir toplantı yaptık" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ