USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Elazığ Valiliği’nden deprem açıklaması: "Herhangi bir hasar ihbarı yok"

ELAZIĞ VALİLİĞİ MERKEZ ÜSSÜ MALATYA BATTALGAZİ OLAN 5.6 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMİN ARDINDAN RESMİ BİR AÇIKLAMA YAYIMLADI. AÇIKLAMADA, ŞEHİR GENELİNDE AFAD VE 112 HATLARINA ULAŞAN HERHANGİ BİR HASAR İHBARININ BULUNMADIĞI BELİRTİLDİ

Elazığ Valiliği’nden deprem açıklaması: "Herhangi bir hasar ihbarı yok"
20-05-2026 09:34

Elazığ Valiliği merkez üssü Malatya Battalgazi olan 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından resmi bir açıklama yayımladı. Açıklamada, şehir genelinde AFAD ve 112 hatlarına ulaşan herhangi bir hasar ihbarının bulunmadığı belirtildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 09.00’da merkez üssü Malatya’nın Battalgazi ilçesi olan 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi. Elazığ Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İçişleri Bakanlığı (AFAD) Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre; Malatya İli Battalgazi İlçesi’nde 20/05/2026 tarihinde saat 09:00’da 5.6 MW büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir.


İlimizde de hissedilen deprem sonrasında ilimizdeki AFAD, 112 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır" denildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ