USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Erzincan’da ’İlkyardım Eğitici Eğitimi’ başladı

ERZİNCAN’DA 'İLKYARDIM EĞİTİCİ EĞİTİMİ' BAŞLADI

Erzincan’da ’İlkyardım Eğitici Eğitimi’ başladı
02-07-2026 09:54

Erzincan İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ’İlkyardım Eğitici Eğitimi’ başladı. 5 gün sürecek eğitim programında katılımcılar, yetişkin eğitimi, eğitim becerilerine yönelik teorik ve uygulamalı eğitim alacak.


İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yapan ilk yardım eğitmenleri Birgül Büşra Eren, Semra Gazi ve Gökhan Alıcı tarafından yürütülen eğitim programında katılımcılara; yetişkin eğitimi yöntemleri, eğitim ve sunum becerileri, uygulamalı eğitim teknikleri, etkili öğrenme ortamı oluşturma ve koçluk konularında eğitim verilecek.


Programın sonunda katılımcıların, edindikleri bilgi ve becerilerle yetişkin eğitimi, sunum teknikleri ve uygulamalı eğitim alanlarında yetkinlik kazanmaları hedefleniyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ