Ana içeriğe geç

Eskişehir’de beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu

ESKİŞEHİR'DE GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLURKEN, VATANDAŞLAR ISLANMAMAK İÇİN CEKETLERİNİ VE ŞEMSİYELERİNİ KULLANDI

SON DAKİKA
Eskişehir’de beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu

Eskişehir’de beklenen gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, vatandaşlar ıslanmamak için ceketlerini ve şemsiyelerini kullandı.


Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü’nün tahmin ettiği üzere Eskişehir’de gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu. Öğleden sonra aniden başlayan yağış, kent merkezindeki hazırlıksız yakalananlara zor anlar yaşattı. Tedbirli olan vatandaşlar yanlarında taşıdıkları şemsiyeyi kullanırken, bazıları ise ceketleri ile kendilerini yağmurdan korumaya çalıştı. Öğlen saatlerinde 26 dereceye kadar yükselenen hava sıcaklığı, yağmurla birlikte 15 dereceye kadar indi. Devam eden yağışın akşam saatlerine doğru etkisini kaybetmesi bekleniyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle