Ana içeriğe geç

Eskişehir’de ikinci kez alkollü yakalanan sürücüye 50 bin lira ceza

ESKİŞEHİR’DE SİVİL TRAFİK POLİSLERİNİN DENETİMLERİNDE 1.02 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU BELİRLENEN VE EHLİYETİNE İKİNCİ KEZ EL KONULAN SÜRÜCÜYE 50 BİN TL PARA CEZASI UYGULANDI.

SON DAKİKA
Eskişehir’de ikinci kez alkollü yakalanan sürücüye 50 bin lira ceza

Eskişehir’de sivil trafik polislerinin denetimlerinde 1.02 promil alkollü olduğu belirlenen ve ehliyetine ikinci kez el konulan sürücüye 50 bin TL para cezası uygulandı.


Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi 2. Arabacılar Bulvarı’nda gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü sivil trafik ekipleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Sürücü V.Y.’nin yapılan alkol kontrolünde 1.02 promil alkollü olduğu tespit edildi.


Daha önce de alkollü araç kullanmaktan işlem gördüğü belirlenen sürücünün ehliyetine 2 yıl süreyle el konulurken, kendisine 50 bin TL idari para cezası kesildi. Trafikten men edilen otomobil ise çekici yardımıyla otoparka çekildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle