USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Fabrika müdürünün evinde cephanelik gibi silah ve malzeme çıktı

SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİNCE DÜZENLENEN OPERASYONDA BİR FABRİKADA MÜDÜR OLDUĞU ÖĞRENİLEN B.D., ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH, MÜHİMMAT VE KAÇAK ALKOL İLE YAKALANDI.

Fabrika müdürünün evinde cephanelik gibi silah ve malzeme çıktı
17-04-2026 14:36

Samsun’un Atakum ilçesinde polis ekiplerince düzenlenen operasyonda bir fabrikada müdür olduğu öğrenilen şahıs çok sayıda ruhsatsız silah, mühimmat ve kaçak alkol ile yakalandı.


Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında, B.D.’ye (48) ait adrese operasyon düzenlendi. Bir fabrikada müdür olduğu öğrenilen ve 4 ayrı suç kaydı bulunduğu belirlenen şüphelinin adresinde yapılan aramalarda adeta cephaneliği andıran malzemeler ele geçirildi.


Operasyonda 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait şarjör, 6 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet tüfek şarjörü, 1 adet airsoft tabanca, bin 40 adet 9 mm çapında mermi, 50 adet 22L tüfek fişeği, 2 adet 7.62 tüfek mermisi, 1 adet 5.56 tüfek mermisi, 1 adet muşta, 4 adet kama bıçak ile 8 adet kaçak alkol ele geçirildi.


Gözaltına alınan B.D.,, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ