Ana içeriğe geç

Gdz Elektrik, Salihli ve Köprübaşı muhtarlarıyla buluştu

MANİSA'NIN SALİHLİ VE KÖPRÜBAŞI İLÇELERİNDE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELEN GDZ ELEKTRİK, BÖLGEDE DEVAM EDEN BAKIM, YATIRIM VE OPERASYON ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULDU.

SON DAKİKA
Gdz Elektrik, Salihli ve Köprübaşı muhtarlarıyla buluştu

Manisa’nın Salihli ve Köprübaşı ilçelerinde muhtarlarla bir araya gelen Gdz Elektrik, bölgede devam eden bakım, yatırım ve operasyon çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.


İzmir ve Manisa’nın elektrik dağıtım altyapısını yöneten Gdz Elektrik, mahallelerin ihtiyaçlarını muhtarlarla birlikte değerlendirmek, yerel ihtiyaçları doğrudan ele almak, çözüm süreçlerini iş birliğiyle güçlendirmek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak amacıyla düzenlediği "Enerjimiz Muhtarlarımızla" buluşmalarına devam ediyor.


Gdz Elektrik ekipleri gerçekleştirilen toplantılar kapsamında Salihli’den 103, Köprübaşı’ndan 46 muhtar ile bir araya geldi. Muhtarların mahallelerine ilişkin aktardığı ihtiyaç, talep ve önerilerinin dinlendiği buluşmalarda, bölgede devam eden bakım, yatırım ve operasyon çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Mahallelerin öncelikleri karşılıklı görüşüldü ve çözüm süreçlerinde atılabilecek adımlar birlikte belirlendi. Buluşmalarda ayrıca Gdz Elektrik’in online hizmet kanalları, 186 Çağrı Merkezi ve muhtarlara özel WhatsApp İletişim Hattı hakkında bilgi verildi.


Muhtarlarla kurulan diyaloğu, bölgedeki talep ve ihtiyaçları önceliklendiren Gdz Elektrik, "Enerjimiz Muhtarlarımızla" buluşmalarını İzmir ve Manisa’nın farklı ilçelerinde sürdürecek.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle