USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Gençlik Haftası etkinliklerinde caddeden geçen herkes İstiklal Marşı’na eşlik etti

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN TÖRENDE, GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ AHMET ÜZGÜN TARAFINDAN ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNULDU.

Gençlik Haftası etkinliklerinde caddeden geçen herkes İstiklal Marşı’na eşlik etti
15-05-2026 11:29

Tekirdağ’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen Gençlik Haftası etkinlikleri törenle başladı. Tören sırasında caddeden geçen vatandaşlar da İstiklal Marşı’na eşlik etti.


Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleştirilen törende, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Bu sırada caddeden geçen vatandaşlar da saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşı’na eşlik etti. Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, törenin ardından yaptığı açıklamada Gençlik Haftası boyunca kent genelinde gençlere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirileceğini söyledi. Spor organizasyonları, kültürel etkinlikler ve sosyal programlarla dolu bir hafta planlandığını belirten Üzgün, vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti. Üzgün, akşam saatlerinde Süleymanpaşa sahil dolgu alanında 200 metrelik Türk bayrağıyla kortej yürüyüşü düzenleneceğini ifade ederek, tüm Tekirdağ halkını programa davet etti.


Törene kurum personeli ve Gençlik Merkezi üyeleri katıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ