Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB), turizm sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan Antalya Turizm Fuarı’na, Marmaris Belediyesi ile birlikte katılım sağladı.

26 Ekim’de kapılarını açan fuarda GETOB, Marmaris ve Güney Ege turizminin tanıtımına katkı sağlamayı, sektör temsilcileriyle yeni iş birlikleri geliştirmeyi ve 2027 turizm sezonuna yönelik fırsatları değerlendirmeyi hedefliyor.

GETOB Yönetim Kurulu, fuar kapsamında yerli ve yabancı tur operatörleri, seyahat acenteleri ve sektör profesyonelleriyle bir araya gelerek bölge turizminin geleceğine yönelik temaslarda bulunacak.
GETOB, Antalya Turizm Fuarı boyunca ANFAŞ Fuar Merkezi 2. Hol D72 numaralı Marmaris standında sektör temsilcilerini ağırlayacak.














Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir