Ana içeriğe geç

Güzelyurt’ta okullarda Ramazan ayı etkinliği

AKSARAY'IN GÜZELYURT İLÇESİNDEKİ RAMAZAN AYI GELENEKLERİNİN SÜRDÜRÜLMESİ AMACIYLA İLK VE ORTAOKULLARDA ÖĞRETMEN İLE ÖĞRENCİLER TARAFINDAN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DÜZENLENİYOR.

SON DAKİKA
Güzelyurt’ta okullarda Ramazan ayı etkinliği

Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde ilkokul ve ortaokullarda öğretmen ve öğrenciler tarafından Ramazan etkinlikleri düzenleniyor.


Güzelyurt Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ve Hasan Hüseyin Demircioğlu İlkokulunda Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Okul öğretmenleri tarafından düzenlenen etkinliklerde öğrencilere Ramazan ayının manevi atmosferi ve gelenekleri aşılanıyor. Hacivat Karagöz gösterileri yapılırken, öğrenciler dua ve salavat getiriyor, davul çalıyor. Yine Ramazan ayı münasebetiyle okullarda çeşitli süslemeler yapılarak tahtalara salavat köşeleri oluşturuldu.


Güzelyurt Anadolu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ömer Alp, etkinliklerin Ramazan ayı sonuna kadar devam edeceğini belirterek, amaçlarının Ramazan ayının manevi atmosferini öğrencilere aşılamak ve gelecek nesillere öğretmek olduğunu söyledi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle