Ana içeriğe geç

Hastane personeline yönelik projede imzalar atıldı

AMASYA İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSI OKA İŞBİRLİĞİYLE HAYATA GEÇECEK PROJENİN SÖZLEŞMESİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. DURSUN KOÇ İLE OKA GENEL SEKRETERİ MEHLİKA DİCLE TARAFINDAN İMZALANDI.

SON DAKİKA
Hastane personeline yönelik projede imzalar atıldı

Amasya’da hastane personeline yönelik uygulanacak ‘Sağlık kahramanlarının görünmeyen gücü; çevik iletişim ve duygusal dayanıklılık projesi’ için imzalar atıldı.


Amasya İl Sağlık Müdürlüğü ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı OKA işbirliğiyle hayata geçecek projenin sözleşmesi İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ile OKA Genel Sekreteri Mehlika Dicle tarafından imzalandı.


Proje kapsamında Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim Araştırma Hastanesi’ndeki 440 personele yönelik bir dizi eğitim ve gelişim süreci uygulanacağı açıklandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle