Ana içeriğe geç

Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne mescit yapılması planlanıyor

HATAY İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. SITKI SÖNMEZ, HATAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NDE YAPILMASI PLANLANAN MESCİD ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

SON DAKİKA
Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne mescit yapılması planlanıyor

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Sıtkı Sönmez, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılması planlanan mescit projesi kapsamında hastane alanında incelemelerde bulundu.


Gerçekleştirilen incelemede mescidin yapılacağı alan, projenin fiziki planlaması ve yapım sürecine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Projenin hastane bünyesinde hasta, hasta yakını ve sağlık çalışanlarının ibadet ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlandığı belirtildi.


Mescit projesiyle hastanede ibadet ihtiyacının daha uygun şartlarda karşılanması amaçlanırken, proje kapsamında yürütülecek çalışmaların kısa sürede tamamlanarak alanın hizmete sunulması hedefleniyor.


İl Sağlık Müdürlüğü tarafından projenin yapım sürecine ilişkin çalışmaların sürdürüleceği bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle