Ana içeriğe geç

Heyelan bölgesinde çalışmalar sürüyor

DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİ, CUMAYERİ İLÇESİNE BAĞLI ÜVEZBELİ KÖYÜ'NÜN SIVAZOĞLU MAHALLESİ'NDE MEYDANA GELEN HEYELAN NEDENİYLE BAŞLATILAN ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR.

SON DAKİKA
Heyelan bölgesinde çalışmalar sürüyor

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Özel İdaresi ekipleri, Cumayeri Üvezbeli Köyü Sıvazoğlu Mahallesi’nde meydana gelen heyelanın ardından başlatılan taş tahkimatı ve dolgu çalışmalarını sürdürüyor.


Cumayeri ilçesine bağlı Üvezbeli Köyü Sıvazoğlu Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonrası bölgede çalışma başlatıldı. Düzce İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında heyelan bölgesinde taş tahkimatı ve dolgu uygulamaları gerçekleştiriliyor.


Bölgede oluşabilecek risklerin en aza indirilmesi ve zeminin daha güvenli hale getirilmesi amacıyla çalışmalar ekipler tarafından aralıksız devam ettiriliyor.


Yetkililer, kırsal bölgelerde ulaşım güvenliğinin sağlanması ve yaşanabilecek risklerin önüne geçilmesi amacıyla gerekli çalışmaların planlanan program doğrultusunda sürdürüldüğünü bildirdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle