USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Honaz’da 8 Mart’a özel 8 bin çiçek kadınlara dağıtılacak

HONAZ BELEDİYE BAŞKANI YÜKSEL KEPENEK, 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KAPSAMINDA BELEDİYEYE AİT TOHUM MERKEZİ'NDE ÜRETİLEN 8 BİN ÇİÇEĞİN KADINLARA DAĞITILACAĞINI AÇIKLADI. SERALARDA AYRICA MİLYONLARCA FİDE, ÇAM FİDANI VE GÜL ÇELİĞİ ÜRETİMİ SÜRÜYOR.

Honaz’da 8 Mart’a özel 8 bin çiçek kadınlara dağıtılacak
23-02-2026 14:42

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında belediyeye ait Tohum Merkezi’nde üretilen 8 bin çiçeğin kadınlara dağıtılacağını açıkladı. Seralarda ayrıca milyonlarca fide, çam fidanı ve gül çeliği üretimi sürüyor.


Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Honazlı kadınlara yönelik anlamlı bir etkinliğe imza atacaklarını duyurdu. Honaz Tohum Merkezi seralarında belediye tarafından üretilen 8 bin çiçeğin 8 Mart’ta kadınlara dağıtılacağını belirten Kepenek, hazırlıkları yerinde inceledi. Çiçeklerin hem özel bir hatıra hem de balkon ve bahçelerde yetiştirilebilecek kalıcı bir armağan olacağını ifade eden Kepenek, seralarda ata tohumlarından 1,5-2 milyon fide üretiminin hedeflendiğini, ayrıca çam fidanı ve gül çeliği üretiminin de devam ettiğini kaydetti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ