Ana içeriğe geç

İlkadımlı gençler Türkiye şampiyonası yolunda

İLKADIM BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ HALK OYUNLARI EKİBİ, BÖLGE YARIŞMALARINDA ELDE ETTİĞİ DERECELERLE TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA SAMSUN'U TEMSİL ETME HAKKI KAZANDI.

SON DAKİKA
İlkadımlı gençler Türkiye şampiyonası yolunda

İlkadım Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, bölge yarışmalarında elde ettiği derecelerle Türkiye Şampiyonası’nda Samsun’u temsil etme hakkı kazandı.


2-3 Mayıs 2026 tarihlerinde Samsun’da düzenlenen Halk Oyunları Bölge Yarışması’nda başarılı sonuçlar elde eden İlkadım Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Ekibi, Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Minikler Düzenlemeli Dal, Gençler Düzenlemeli Dal ve Genç Erkekler kategorilerinde birincilik elde eden ekipler, İlkadım’ı ve Samsun’u Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.


Türkiye Şampiyonası’na katılacak halk oyunları ekibini tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerin karşılığını almaya devam ediyoruz. Halk oyunları ekibimizin farklı kategorilerde elde ettiği birincilikler bizleri gururlandırdı. Kültürümüzün önemli simgelerinden olan halk oyunlarımızı başarıyla sahneleyen sporcularımızı, eğitmenlerimizi ve emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Ekibimizin Türkiye Şampiyonası’nda da şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle