Ana içeriğe geç

İran Meclis Başkanı Galibaf: "ABD, İsrail için herkesi feda eder"

TAHRAN (İHA) - İRAN MECLİS BAŞKANI MUHAMMED BAKIR GALİBAF, ABD’NİN BÖLGEDEKİ ASKERİ VARLIĞINI ELEŞTİREREK, "ABD, İSRAİL İÇİN HERKESİ FEDA EDER. ABD TARAFINDAN GİYDİRİLDİĞİNİ (KORUNDUĞUNU) DÜŞÜNEN HERKES ASLINDA ÇIPLAKTIR" DEDİ.

SON DAKİKA
İran Meclis Başkanı Galibaf: "ABD, İsrail için herkesi feda eder"

İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, ABD’nin bölgedeki askeri varlığını eleştirerek, "ABD, İsrail için herkesi feda eder. ABD tarafından giydirildiğini (korunduğunu) düşünen herkes aslında çıplaktır" dedi.


ABD-İsrail ile İran arasındaki şiddetli çatışmalar devam ederken İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf, ABD’nin bölgedeki askeri varlığına tepki gösterdi. Galibaf sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, savaşın önemli bir gerçeği açıkça kanıtladığını belirterek, "Bölgemizdeki Amerikan üsleri kimseyi korumuyor, aksine bir tehdit oluşturuyor. ABD İsrail için herkesi feda eder ve İsrail’den başka kimseyi umursamaz" dedi.


ABD’nin bölgedeki politikalarını da eleştiren Galibaf, "ABD tarafından giydirildiğini (korunduğunu) düşünen herkes aslında çıplaktır" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle