USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

İskenderun’da 2 öğrenci LGS’den tam puan aldı

LGS’DE 500 TAM PUAN ALARAK TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİLER EMİR NUR VE BAŞAR DEVECİ, AİLELERİ VE ÖĞRETMENLERİYLE BİRLİKTE İSKENDERUN KAYMAKAMI MUHAMMET ÖNDER’İ ZİYARET ETTİ.

İskenderun’da 2 öğrenci LGS’den tam puan aldı
22-07-2026 08:24

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan 2 öğrenci, Kaymakam Muhammet Önder’i ziyaret etti.


İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, LGS’de 500 tam puan alarak önemli bir başarıya imza atan öğrenciler Emir Nur ve Başar Deveci’yi makamında kabul etti. Ziyarete öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri de katıldı.


Kaymakam Önder, öğrencileri üstün başarılarından dolayı tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılarının devamını diledi. Öğrencilerin elde ettiği derecelerin ilçe adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Önder, aileleri ve öğretmenleri de emeklerinden dolayı kutladı.


Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ