USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Jandarmadan yol kontrolünde 500 bin TL değerinde kaçak elektronik ürün ele geçirildi

GÜMÜŞHANE’NİN KÜRTÜN İLÇESİNDE JANDARMA EKİPLERİNCE YOL KONTROLÜNDE DURDURULAN ARAÇTA PİYASA DEĞERİ YAKLAŞIK 500 BİN TL OLAN 236 ADET KAÇAK VE FATURASIZ ELEKTRONİK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ.

Jandarmadan yol kontrolünde 500 bin TL değerinde kaçak elektronik ürün ele geçirildi
11-03-2026 10:05

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde jandarma ekiplerince yol kontrolünde durdurulan araçta piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan 236 adet kaçak ve faturasız elektronik ürün ele geçirildi.


Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Kürtün İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 6 Mart 2026 tarihinde Kürtün ilçesi Çatalkaya mevkiinde icra edilen yol kontrol faaliyetinde E.D. ve T.G. isimli şahısların bulunduğu araç durduruldu.


Araçta yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL olan faturasız ve kaçak olduğu değerlendirilen 10 adet powerbank, 1 adet tablet, 49 adet bluetooth hoparlör, 96 adet telefon şarj aleti, 3 adet oyun konsolu kolu, 3 adet şarjlı araç süpürgesi, 11 adet akıllı saat, 27 adet manyetik telefon tutucu, 31 adet kablosuz kulaklık, 2 adet elektronik araç lastik pompası, 1 adet şarjlı araç akü takviye cihazı, 1 adet kablosuz projektör ve 1 adet şarjlı el feneri olmak üzere toplam 236 adet elektronik ürün ele geçirilerek muhafaza altına alındı.


Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda şüpheli şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ