Ana içeriğe geç

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 2’si ağır 4 yaralı

KAHRAMANMARAŞ'IN PAZARCIK İLÇESİNDE SEYİR HALİNDEKİ OTOMOBİL, YOLCU OTOBÜSÜ VE OTOMOBİLE ÇARPTI. KAZADA 2'Sİ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

SON DAKİKA
Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 2’si ağır 4 yaralı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde seyir halindeki otomobil, yolcu otobüsü ve otomobile çarptı. Kazada 2’si ağır 4 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre kaza, Pazarcık ilçesi Ulubahçe mevkiinde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yabancı plakalı otomobil seyir halindeyken sürücüsünün kontrolü kaybetmesiyle bir otomobil ve yolcu otobüsü ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yabancı plakalı otomobilde 2’si ağır 4 kişi yaralandı.


İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Pazarcık Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.


Kaza sonrası jandarma ekiplerinin incelemesi sürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle