Ana içeriğe geç

Kar kalınlığı tabela boyunu geçti

ARDAHAN-POSOF KARA YOLU ÜZERİNDEKİ ILGAR DAĞI'NDA, NİSAN AYININ SONLARINA GELİNMESİNE RAĞMEN KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR.

SON DAKİKA
Kar kalınlığı tabela boyunu geçti

Ardahan-Posof kara yolu üzerindeki Ilgar Dağı’nda, Nisan ayının sonlarına gelinmesine rağmen kar yağışı etkisini sürdürüyor.


Nisan ayının sonlarına gelinmesine rağmen aralıklarla etkisini sürdüren kar yağışı, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Özellikle Ardahan-Posof kara yolunun 2550 rakımlı ılgar dağı geçidinde kar kalınlığı dikkat çekici seviyelere ulaştı. Bazı bölgelerde biriken kar, yol kenarındaki trafik tabelalarının boyunu aşarak adeta doğa ile mücadeleyi gözler önüne serdi.


Ardahan’dan Posof ilçesine giden sürücü Ufuk Işık, ‘’’Nisan ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde bile kar yağışı etkili oluyor. Gördüğünüz gibi kar kalınlığı tabela boyutunu dahi geçmiş durumda. Yol şu anda kapalı değil ama şartlar burada her an zorlaşabiliyor’’ dedi.


Ardahan - Posof kara yolunu kullanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşarken, ekipler yolun açık kalması için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle