USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Kar marjını düşürdü, vatandaşa ucuz ürün sundu

BAKKAL İŞLETMECİSİ CİHAN ÖZDEMİR, ÜRÜN FİYATLARINI PİYASA DEĞERİNİN ALTINA ÇEKEREK VATANDAŞIN UYGUN FİYATLA ALIŞVERİŞ YAPMASINI SAĞLADIĞINI SÖYLEDİ.

Kar marjını düşürdü, vatandaşa ucuz ürün sundu
09-05-2026 13:47

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir’de bakkal işletmecisi Cihan Özdemir, ürün fiyatlarını piyasa değerinin altına çekerek vatandaşın uygun fiyatla alışveriş yapmasını sağladığını söyledi.


Düşük kar marjıyla satış yaptığını belirten Özdemir, buna rağmen zarar etmediğini ifade etti. Terme Caddesi üzerinde market işleten esnaf Cihan Özdemir; yaklaşık 2 yıl aradan sonra yeniden işletmesini açtığını belirterek, amaçlarının vatandaşın daha uygun fiyatlarla alışveriş yapabilmesi olduğunu söyledi. Özdemir, "Vatandaşımız hesaplı alışveriş yapsın diye işletmemi tekrar açtım. Ürünlerimi piyasadan çok daha aşağı fiyatlarla veriyorum. Vatandaşın pahalı ürün almasını istemiyorum. Ekmek 6 TL. 200 TL’ye yumurta satan da kazanıyor, 100 TL’ye yumurta satan da kazanıyor. Fiyatları düşürerek kar marjımı yüzde 10 seviyesine çektim. Vatandaş da bu durumdan memnun" dedi.


Market alışverişi yapan vatandaşlardan Deniz Gönen ise piyasaya göre daha uygun fiyatlarla satış yapılmasının mümkün olduğunu belirterek, "Piyasa fiyatının altında veren de kar sağlıyor. Fiyatlar noktasında ciddi denetimler yapılması lazım" ifadelerini kullandı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ