USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Karabük’te 15 günlük asayiş bilançosu: 47 aranan şahıs yakalandı

KARABÜK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNCE 13.02.2026-27.02.2026 TARİHLERİ ARASINDA İL MERKEZİ POLİS SORUMLULUK SAHASINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ASAYİŞ UYGULAMALARI VE ŞOK DENETİMLERDE ÇOK SAYIDA SİLAH VE UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLİRKEN, ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 47 KİŞİ YAKALANDI.

Karabük’te 15 günlük asayiş bilançosu: 47 aranan şahıs yakalandı
27-02-2026 15:57

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 13.02.2026-27.02.2026 tarihleri arasında il merkezi polis sorumluluk sahasında gerçekleştirilen asayiş uygulamaları ve şok denetimlerde çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, çeşitli suçlardan aranan 47 kişi yakalandı.


İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde; motosikletli polis timleri, yaya devriye unsurları (çarşı ve mahalle bekçileri) ile sivil ve resmi asayiş ekiplerince yürütülen çalışmalar neticesinde 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ses tabancası, 15 adet fişek, 4 adet 6136 Sayılı Kanun’a muhalefet kapsamında bıçak ile 432 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.


Yapılan denetim ve kontrollerde tutuklanmasına yönelik aranması bulunan 8 kişi ile çeşitli suçlardan aranması olan 39 kişi olmak üzere toplam 47 aranan şahıs yakalandı.


Öte yandan, fuhşa teşvik, aracılık, yer temin etme veya zorlama suçundan 1 yabancı uyruklu şahıs sınır dışı edilirken, 14 kişiye 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince toplam 162 bin 456 TL idari para cezası uygulandı.


Karabük İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Karabük halkının huzur ve güvenliği için çalışmaların 7 gün 24 saat esasına göre, büyük bir dikkat ve özveriyle sürdürüleceği bildirildi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ