USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Karabük’te 23 Nisan coşkusu spor salonuna sığmadı

KARABÜK'TE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARI, YOĞUN KATILIMLA COŞKULU BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Karabük’te 23 Nisan coşkusu spor salonuna sığmadı
23-04-2026 13:06

Karabük’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.


Yenimahalle Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.


Şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Karabük Valisi Oktay Çağatay ve Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya tarafından takdim edildi.


Vatandaşların çocuklarını yalnız bırakmadığı etkinlikte anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan bayrak temalı gösteriler büyük ilgi gördü. Öğrencilerin sergilediği performanslar izleyicilerden tam not alırken, aileler ve katılımcılar gösterileri sık sık alkışlarla destekledi.


Gösterilerin ardından program sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ