Ana içeriğe geç

Karla kaplanan stadyum kısa sürede maçlara hazırlandı

BİTLİS’TE ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE AMATÖR KARŞILAŞMALARA EV SAHİPLİĞİ YAPAMAYAN 8 AĞUSTOS STADYUMU, İL ÖZEL İDARESİ EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARIYLA YENİDEN KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLDİ.

SON DAKİKA
Karla kaplanan stadyum kısa sürede maçlara hazırlandı

Bitlis’te etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle amatör karşılaşmalara ev sahipliği yapamayan 8 Ağustos Stadyumu, il özel idaresi ekiplerinin çalışmalarıyla yeniden kullanıma hazır hale getirildi.


Kar yağışının ardından zemini tamamen kapanan stadyumda maçların oynanamaması üzerine harekete geçen ekipler, iş makineleri ve personel desteğiyle kapsamlı bir temizlik çalışması yürüttü. Yapılan hummalı çalışmalar sonucunda saha zemini ve tribün çevresi kardan arındırılarak sporcular ve kulüpler için güvenli hale getirildi.


Yetkililer, kış şartlarına rağmen spor faaliyetlerinin aksamaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirterek, amatör lig maçlarının planlanan takvim doğrultusunda oynanabileceğini ifade etti. Karla mücadele çalışmalarının il genelinde aralıksız sürdüğü de vurgulandı.


Temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte 8 Ağustos Stadyumu, yeniden futbolseverlerin ve amatör takımların hizmetine sunuldu.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi