USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
İnsan

Kars’ta Kızılay’dan huzurevinde anlamlı iftar buluşması

KARS’TA KIZILAY’DAN HUZUREVİNDE ANLAMLI İFTAR BULUŞMASI(KARS-İHA

Kars’ta Kızılay’dan huzurevinde anlamlı iftar buluşması
06-03-2026 09:51

Türk Kızılay’ın Kars İl Başkanlığı ve Kızılay Kadın Kolları Temsilciliği tarafından huzurevinde yaşayan büyükler için iftar programı düzenlendi. Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleştirilen buluşmada gönüllüler ve huzurevi sakinleri aynı sofrada bir araya gelerek hem iftar yaptı hem de sohbet etti.


Düzenlenen programda amaç yalnızca bir iftar sofrası kurmak değil, aynı zamanda büyüklerle gönül bağı kurarak Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmaktı. Kızılay gönüllüleri, huzurevinde kalan büyüklerle yakından ilgilenerek onların hatıralarını dinledi.


Program boyunca sıcak ve samimi anlar yaşanırken, büyüklerin yüzündeki tebessüm ve ettikleri dualar katılımcılar için en anlamlı kazanç oldu. Kızılay gönüllüleri, toplumun hafızası olarak görülen "ulu çınarlar" ile aynı sofrayı paylaşmanın kendileri için büyük bir onur olduğunu ifade etti.


İftar programı sırasında huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenilerek onların ihtiyaç ve talepleri de dinlendi. Gönüllüler, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiğini belirterek bu tür buluşmaların devam edeceğini vurguladı.


Kızılay Kars Şube Başkanı Kübra Hüryurt, Ramazan’ın ruhuna yakışan bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm gönüllülere teşekkür ederek, toplumun her kesimine ulaşmayı ve özellikle büyüklerin yalnız olmadığını hissettirmeyi amaçladıklarını ifade etti.


Gerçekleştirilen iftar programı, Ramazan ayının paylaşma, sevgi ve dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne sererken, huzurevinde yaşayan büyükler için unutulmaz bir akşam olarak hafızalarda yer etti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ