Ana içeriğe geç

Kars’ta köy yollarında karla mücadele sürüyor

KARS’TA ETKİLİ OLAN YOĞUN KAR YAĞIŞI SONRASI KAPANAN KÖY YOLLARININ YENİDEN ULAŞIMA AÇILMASI İÇİN EKİPLERİN ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR.

SON DAKİKA
Kars’ta köy yollarında karla mücadele sürüyor

Kars’ta etkili olan yoğun kar yağışı sonrası kapanan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor.


İl genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle ulaşıma kapanan 15 köy yolundan 9’u yapılan çalışmalar sonucunda yeniden açıldı. Kapalı bulunan 6 köy yolunda ise İl Özel İdaresi ekiplerinin karla mücadele çalışmaları devam ediyor.


İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri, iş makineleri desteğiyle yol açma ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 4 metreyi ulaşan kar kalınlığının olduğu yerlerde de Özel İdareye ait kar savurma makinesiyle yollar açılıyor.


Öte yandan, ekiplerin, kapalı köy yollarını en kısa sürede ulaşıma açmak için çalışmalarını aralıksız sürdüreceği bildirildi. Kentte yüksek kesimlerde kar yağışı ve tipi aralıklarla devam ediyor.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle