Ana içeriğe geç

Kaymakam Kaya’dan Sıraç’a destek mesajı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, DMD hastası Muhammed Sıraç Gündür’ün babasını ve gönüllüleri ağırlayarak tedavi süreci ve kampanyayı değerlendirdi.

Kaymakam Kaya’dan Sıraç’a destek mesajı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya, Duchenne Musküler Distrofi (DMD) hastalığıyla mücadele eden Muhammed Sıraç Gündür’ün  babası Mehmet Gündür ile tedavi sürecine destek veren gönüllüleri makamında ağırladı.

Gerçekleştirilen ziyarette, Marmaris’in evladı Muhammed Sıraç Gündür’ün tedavi süreci ve devam eden yardım kampanyası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kampanyanın geldiği son durum değerlendirilirken, tedavi sürecine yönelik yapılabilecek destekler de ele alındı.

Kaymakam Nurullah Kaya, dayanışma ve yardımlaşmanın önemine vurgu yaparak, Sıraç’ın tedavisi için yürütülen kampanyaya destek vermeyi sürdüreceklerini ifade etti. Toplumsal birlik ve beraberliğin bu süreçte büyük önem taşıdığını belirten Kaya, Sıraç’ın sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Ziyaret, iyi dileklerin paylaşılması ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle