USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kayseri’de bıçaklanan çocuk binaya sığındı: 1 yaralı

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE BACAĞINDAN BIÇAKLANAN 17 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİR BİNAYA SIĞINIRKEN, EKİPLER OLAY SONRASI KAÇAN ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI.

Kayseri’de bıçaklanan çocuk binaya sığındı: 1 yaralı
01-02-2026 03:00

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde bacağından bıçaklanan çocuk bir binaya sığınırken, ekipler olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Gevhernesibe Mahallesi Çimen Sokak’ta meydana gelen olayda, A.B. (17) ile kimliği belirlenemeyen bir şahısla henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.B. bacağından bıçakla yaralandı. Olay sonrası A.B. kaçarak, Sahabiye Mahallesi Konak Sokak üzerinde bulunan bir binaya sığınarak, yardım istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalenin ardından A.B.’yi ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Ekipler olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


Olayla ilgili çalışma başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ