USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Genel

Kayseri’de ‘Çocuklarda Sınav Kaygısına Yaklaşım’ eğitimi verildi

KAYSERİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SEYYİD BURHANEDDİN EK HİZMET BİNASI TOPLANTI SALONU'NDA, KAYSERİ DEVLET HASTANESİ ÇOCUK VE ERGEN RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI DR. AYŞE NURSENA IŞIN TARAFINDAN ‘ÇOCUKLARDA SINAV KAYGISINA YAKLAŞIM’ KONULU EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kayseri’de ‘Çocuklarda Sınav Kaygısına Yaklaşım’ eğitimi verildi
10-06-2026 16:32

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Seyyid Burhaneddin Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu’nda, Kayseri Devlet Hastanesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayşe Nursena Işın tarafından ‘Çocuklarda Sınav Kaygısına Yaklaşım’ konulu eğitim gerçekleştirildi.


Eğitime, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Duygu Horoz, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu, Uzm. Dr. Seçkin Özsaydı, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç, Başkan Yardımcısı Erdal Durnacı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yusuf Doğan, birim uzmanları ve personeller katıldı. Eğitimde; sınav sürecinde çocuklara nasıl destek olunabileceği, sınav ve aile sistemi arasındaki ilişki, aile içindeki kaygının çocuklara yansıması, sınav kaygısının tanımı ve belirtileri, ebeveynlerin farkında olmadan kaygıyı artıran tutumları ile ebeveynlerin çocuklarına karşı nasıl bir yaklaşım sergilemeleri gerektiği konuları ele alındı.


Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği eğitim programında, sınav dönemlerinde çocukların psikolojik iyi oluşlarını desteklemeye yönelik önemli bilgiler paylaşıldı. Eğitim, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ