Ana içeriğe geç

Kimliğe gerek yok demiş, sınava son bir dakikada yetiştirildi

DİYARBAKIR'DA 27 BİN 975 ÖĞRENCİ, İKİ OTURUM ŞEKLİNDE BİN 799 SALONDA LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ (LGS) SINAVINA GİRDİ.

SON DAKİKA
Kimliğe gerek yok demiş, sınava son bir dakikada yetiştirildi

Diyarbakır’da 27 bin 975 öğrenci LGS heyecanı yaşayacak. Ailesine kimliğe gerek yok diyen öğrenci ise son bir dakikada sınava yetiştirildi.


Diyarbakır’da 27 bin 975 öğrenci, iki oturum şeklinde bin 799 salonda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girdi. Sabah saatlerinden itibaren aileler ve öğrenciler okullara geldi. Öğrenciler içeride, aileler ise dışarıda ter dökmeye başladı. Bazı öğrenciler ise sınav klasiklerini yaşadı. Son dakikada yetişen öğrenciler arasında kimliğini unutanlarda vardı. Ailesine kimliğe gerek yok diyen öğrenci, son bir dakikada kimliğinin ulaştırılmasıyla sınava girdi.


Baba Latif Kızılkaya, çocuğunu kimliğini evde unuttuğunu belirterek, "Kaç kere sordum kimliğe gerek olmadığını söyledi. Oğlaklı’dan buraya 8-9 dakikada nasıl geldim bilmiyorum. Onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Her şeyin hayırlısı. Son bir dakikada yetiştik. Polis çocuğu hemen içeri aldı" dedi.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle