Ana içeriğe geç

Kırşehir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, KIRŞEHİR'DE DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE COŞKU İÇİNDE KUTLANDI.

SON DAKİKA
Kırşehir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

KIRŞEHİR (İHA) – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kırşehir’de düzenlenen etkinliklerle coşku içinde kutlandı.


Kent genelinde okulların bahçelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde öğrenciler; şiirler okuyup çeşitli oyunlar oynayarak bayram sevincini yaşadı. Resmi kutlama programı ise Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapıldı. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Gülşen; çocukların teknoloji bağımlılığına dikkat çekerek ailelere önemli uyarılarda bulundu. Gülşen, "Telefon ve tablet bağımlılığından çocuklarımızı uzak tutmalıyız. Bu noktada ailelerimize büyük görev düşüyor. Çocuklarınıza aldığınız hediyelere dikkat edin" dedi.


Program kapsamında öğrenciler tarafından şiirler okunurken, yöresel halk oyunları gösterileri de beğeni topladı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, katılımcılardan alkış aldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle