Ana içeriğe geç

Kızılelma arama kurtarmaya malzeme desteği

DÜZCE VALİSİ MEHMET MAKAS, “KIZILELMA KRİTİK MÜDAHALE KAPASİTE PROJESİ” KAPSAMINDA KIZILELMA ARAMA VE KURTARMA DERNEĞİNE SAĞLANAN MALZEME DESTEĞİNİN TESLİM TÖRENİNE KATILDI.

SON DAKİKA
Kızılelma arama kurtarmaya malzeme desteği

Düzce Valisi Mehmet Makas, "Kızılelma Kritik Müdahale Kapasite Projesi" kapsamında Kızılelma Arama ve Kurtarma Derneğine sağlanan malzeme desteğinin teslim törenine katıldı.


Valilik himayelerinde, AFAD İl Müdürlüğü ile İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Kızılelma Kritik Müdahale Kapasite Projesi" kapsamında Kızılelma Arama ve Kurtarma Derneğine çeşitli malzeme desteği sağlandı. Desteğin teslimi dolayısıyla düzenlenen törene Vali Mehmet Makas, Vali Yardımcısı Ömer Sağlam ve ilgili kurum müdürleri katıldı.


Vali Makas, afetlere müdahale çalışmalarında gönüllülük esasına dayalı olarak görev yapan dernek üyelerine teşekkür etti. Makas, arama ve kurtarma kapasitesinin geliştirilmesine katkı sağlayan gönüllülerin yanı sıra eğitim çalışmalarını yürüten AFAD görevlilerine de teşekkürlerini iletti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle