USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Konya’da öğrencilere bayram öncesi bayram sevinci yaşattılar

MERAM ŞEHİT MEHMET LÜTFİ GÜLŞEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE KURULAN VE BİR SOSYAL SORUMLULUK FAALİYETİ ÜSTLENEN SEVGİ VE MERHAMET TİMİ, 12. ETKİNLİĞİNİ MERAM HATUNSARAY İLKOKULU'NDA "MARİFİN GÖLGESİNDE RAMAZAN ETKİNLİĞİ ADI ALTINDA DÜZENLEDİ. ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERE BAYRAM ÖNCESİ BAYRAMLIK, AYAKKABI VE BAYRAM HARÇLIĞI HEDİYE EDİLDİ.

Konya’da öğrencilere bayram öncesi bayram sevinci yaşattılar
13-03-2026 15:08

Konya’da Maarifin Gölgesinde Ramazan Etkinliğinde, öğrencilere bayramlık, ayakkabı, bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verildi.


Meram Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde kurulan ve bir sosyal sorumluluk faaliyeti üstlenen Sevgi ve Merhamet Timi, 12. etkinliğini Meram Hatunsaray İlkokulu’nda "Marifin Gölgesinde Ramazan Etkinliği adı altında düzenledi. Meram ilçesine bağlı Hatunsaray Mahallesinde gerçekleştirilen etkinliğe Şehit Mehmet Lütfi Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Burhanettin Söylemez, öğretmenler Ayşe Gül Handemir ve Nazmiye İbalı, 40 öğrenciyle birlikte katıldı. Programda 44 öğrenciye bayramlık, ayakkabı ve bayram harçlığı hediye edildi. Aynı zamanda Hatunsaray İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda okuyan bütün öğrencilere çeşitli bayram hediyeleri ve iftariyelikler götürüldü. Etkinlik bünyesinde oyun istasyonları kurulurken, çocuklara bayram öncesi adeta bayram havası yaşatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ