USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel görevden uzaklaştırıldı

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMADA, AYDIN’A BAĞLI KUŞADASI BELEDİYE BAŞKANI ÖMER GÜNEL’İN GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDIĞI DUYURULDU.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel görevden uzaklaştırıldı
17-03-2026 22:46

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Aydın’a bağlı Kuşadası İlçe Belediye Başkanı Ömer Günel’in görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu.


İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Aydın’ın Kuşadası ilçesinin Belediye Başkanı Ömer Günel’in görevden uzaklaştırıldığı duyuruldu. Açıklamada, "Aydın ili Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel hakkında ‘Rüşvet Almak’ suçu nedeniyle yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul 9.Sulh Ceza Hakimliğinin 16.03.2026 tarih ve 2026/276 sorgu sayılı kararı ile tutuklanması üzerine, Anayasanın 127’nci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 47’nci maddesi uyarınca geçici bir tedbir olarak İçişleri Bakanlığı’nca görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Editor : KAYNAK-İHA
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ