Ana içeriğe geç

Kütahya’da kirlenen mesire alanını Eskişehirli motosiklet grubu temizledi

KÜTAHYA'DA KURBAN BAYRAMI TATİLİ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE YERLİ TURİSTLERİN AKININA UĞRAYAN VE ÇÖPLERLE KİRLETİLEN MESİRE ALANI İLE DERE YATAĞINI, ESKİŞEHİR’DEN BÖLGEYE GEZİYE GELEN MOTOSİKLET KULÜBÜ ÜYELERİ TEMİZLEDİ.

SON DAKİKA
Kütahya’da kirlenen mesire alanını Eskişehirli motosiklet grubu temizledi

Kütahya’da Kurban Bayramı tatili yoğunluğu nedeniyle yerli turistlerin akınına uğrayan ve çöplerle kirletilen mesire alanı ile dere yatağını, Eskişehir’den bölgeye geziye giden motosiklet kulübü üyeleri temizledi.


Kütahya’nın doğal güzellikleriyle ünlü Domaniç ilçesi, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı. İlçede bulunan ve yanından şırıl şırıl akan deresiyle bilinen bir mesire alanı, tatilcilerin geride bıraktığı çöpler nedeniyle kirlendi. Bölgeye Eskişehir’den sürüş ve gezi amacıyla gelen bir motosiklet grubu, yanlarındaki çöp poşetleriyle bölgeyi temizledi. Bayram tatilini fırsat bilerek pikniğe gelen vatandaşların arkalarında bıraktığı plastik şişeler, ambalaj atıkları ve piknik artıkları, bölgeyi ziyaret eden Eskişehirli motosiklet grubu üyeleri tarafından temizlendi. Grup, mesire alanının yanı sıra yol kenarında bulunan çeşmeyi, dere yatağını ve ormanlık alanın çevresindeki çöpleri de topladı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle