Ana içeriğe geç

Kütahya’nın Domaniç Dağı’na kar yağdı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde etkili olan kar yağışı, Domaniç-İnegöl kara yolu üzerindeki bin 500 rakımlı Kocayayla Geçidi’ni beyaza bürüdü. Domaniç Dağı’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte bölgede sis de görüldü.

SON DAKİKA
Kütahya’nın Domaniç Dağı’na kar yağdı

Kütahya’nın Domaniç ilçesinde etkili olan kar yağışı, Domaniç-İnegöl kara yolu üzerindeki bin 500 rakımlı Kocayayla Geçidi’ni beyaza bürüdü.


Domaniç Dağı’nın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte bölgede sis de görüldü. Kar yağışı ve sisin şu an için ulaşımda aksamalara neden olmadığı öğrenildi.


gece buzlanma riski


Bölgede kar yağışının gece saatlerinde de devam etmesi durumunda, özellikle kış lastiği bulunmayan araç sürücülerinin zor anlar yaşayabileceği belirtildi. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte gece saatlerinde yolda buzlanma riskinin de bulunduğu ifade edildi.


Karayolları ekiplerinin Domaniç-İnegöl kara yolunda 24 saat esasına göre görev yaptığı bildirildi. Yetkililer, güzergâhı kullanacak sürücüleri dikkatli olmaları, hızlarını düşürmeleri ve kış lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyardı.

Haber kaynağı: İhlas Haber Ajansı

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle