Ana içeriğe geç

Manavgatlı minikler can dostları için sahada

MANAVGAT BELEDİYESİ TÜRKAN SÖZEN KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİ, MANAVGAT ÇEVRE PLATFORMU İŞ BİRLİĞİYLE DÜZENLENEN ETKİNLİKTE SOKAK HAYVANLARINI BESLEDİ.

SON DAKİKA
Manavgatlı minikler can dostları için sahada

Manavgat Belediyesi Türkan Sözen Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Manavgat Çevre Platformu iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte sokak hayvanlarını besledi.


Hayvan sevgisi farkındalığı oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde yürüyüş yaparak çeşitli dans gösterileri sergiledi. Etkinlikte minik öğrenciler, hazırladıkları mamaları sokaktaki hayvanlara vererek hem eğlendi hem de paylaşmanın önemini deneyimledi.


Kreş yetkilileri, küçük yaşlarda kazandırılan hayvan sevgisi ve sorumluluk bilincinin, toplumda daha duyarlı bireylerin yetişmesine katkı sağladığını belirtti.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle