Ana içeriğe geç

Mardin’de damda uyuyan 12 yaşındaki kız çocuğu silahla vuruldu

MARDİN'İN KIZILTEPE İLÇESİNDEN MAZIDAĞI İLÇESİNE BAĞLI ULUTAŞ MAHALLESİ'NİN KARADAL MEZRASINA MİSAFİR OLARAK GELEN 12 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU, SABAH SAATLERİNDE DAMDA UYUDUĞU SIRADA SİLAHLA VURULARAK YARALANDI.

SON DAKİKA
Mardin’de damda uyuyan 12 yaşındaki kız çocuğu silahla vuruldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinden Mazıdağı ilçesine bağlı Ulutaş Mahallesi’nin Karadal mezrasına misafir olarak gelen 12 yaşındaki kız çocuğu, sabah saatlerinde damda uyuduğu sırada silahla vurularak yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte Karadal mezrasına misafir olarak gelen 12 yaşındaki kız çocuğu, sabahın erken saatlerinde evin damında uyuduğu sırada henüz kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen silahtan çıkan merminin isabet etmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. İlk müdahalesi Mazıdağı Devlet Hastanesinde yapılan yaralı çocuk, daha sonra ileri tetkik ve tedavi için Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


Olayın nasıl meydana geldiğinin belirlenmesi için jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.



HABER KAYNAĞI : İHA
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle