Ana içeriğe geç

MARFOD’UN ONUR KONUĞU FARUK AKBAŞ

MARFOD, 2026–2027 sezonunu 27 Ekim’de fotoğraf sunumlarıyla açacak. Sanat yolculuğunun 40. yılındaki fotoğraf sanatçısı Faruk Akbaş, açılışın onur konuğu olacak.

MARFOD’UN ONUR KONUĞU FARUK AKBAŞ
1 / 3
Marmaris’te fotoğraf tutkunlarını buluşturacak MARFOD’un yeni sezon açılışında, farklı kültür ve coğrafyalardan kareler izleyicilerle paylaşılacak. Onur konuğu Faruk Akbaş, geceye fotoğraf sunumuyla katılacak.
Üç farklı sunum
Programda Ahu Akbaş’ın “Giysiler Kültürler Kadınlar”, Ali Karacan’ın “Likya Yolu” ve Fehmi Hanoğlu’nun “Madagaskar” başlıklı fotoğraf sunumları da yer alacak.
MARFOD Yönetim Kurulu Başkanı Resul Yazıcı, dernek üyelerini ve fotoğraf meraklılarını 27 Ekim 2026’daki açılışa davet etti. Yazıcı, buluşmada karelerin ardındaki hikâyelerin paylaşılacağını ve fotoğraf üzerine sohbet edileceğini belirtti.
Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle