Marmaris Ticaret Odası Başkan Adayı İdris Akgül, Hataylılar Derneği Başkanı Tolga Akbay ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Buluşmada kendisi ve ekibi hakkında bilgi aktaran Akgül, ekibinin genç, dinamik ve yeni isimlerden oluştuğuna dikkat çekerek, “Ben tek başıma hiçbir şey yapamam. Yapacağımız işleri hep birlikte hayata geçireceğiz” mesajını verdi.

Marmaris’in ticari girdilerinin artırılması gerektiğini vurgulayan Akgül, Ticaret Odası’nın daha fazla hizmet üreten bir yapıya dönüşmesi gerektiğini belirterek, “Ticaret hatır gönül işiyle yürümez. Herkes kendi ticaretini ve Marmaris’in geleceğini düşünerek karar vermeli” dedi.

Akgül, 5 Ekim’de gerçekleştirilecek proje lansmanına dernek üyelerini davet ederken, 18 Ekim’de yapılacak seçimlerde tüm Ticaret Odası üyelerini oy kullanmaya çağırdı.
Buluşmanın sonunda Hataylılar Derneği üyeleri, Akgül’e başarı dileklerini iletti














Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir