Olay, bu akşam saatlerinde Marmaris’in Beldibi Mahallesi Beldibi Caddesi üzerinde meydana geldi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Yunus polisleri tarafından gerçekleştirilen rutin güvenlik ve asayiş uygulaması sırasında motosikletli bir sürücüye ‘dur’ ihtarı yapıldı.
İddiaya göre, ihtara uymayan sürücü motosikletiyle kaçmaya çalışırken görevli polis memuruna çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memuru yaralanırken, kaçmaya devam eden 15 yaşındaki sürücü kısa süre sonra başka bir araca çarparak durabildi.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan polis memuru ile 15 yaşındaki sürücü, Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Tedavisi tamamlanan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi. Ehliyetsiz olduğu belirlenen 15 yaşındaki sürücünün ise hastanedeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.
Olayla ilgili yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.












Yorum yaz
Yorumları göster0 yorum
Yorumu bildir